2017 - Годината на Петела

0 коментара0/5

Според Китайския хороскоп 2017 е Годината на Огнения Петел. Какво ни очаква през годината на 2017 - Годината на Петела. Какво е значението на елемента Огън. Вижте хороскоп за 2017 - Годината на Петела

Годината на Петела, 2017
Годината на Петела, 2017 © istockphoto.com

Енергията през 2017 - Годината на Петела са обект на Огнения елемент в неговата Ин форма. Ин помага за изразяване на вътрешната топлина, на вдъхновението, на свободата на личното пространство и силните семейни връзки. 2017 ще е година за размисли върху отдавна забравени теми.

Какъв е Петелът като зодиакален знак от китайския хороскоп?

Петелът е десетият знак в Китайския зодиак. Родените под знака на Петела са наблюдателни. Те работят усилено, за да постигнат поставените цели и не се спират преди нищо, докато не ги осъществят. Петлите са винаги уверени в себе си, потенциала и силите си и не оставят никой да ги разубеди. 

Навлизаме в Годината на Петела на 28 януари 2017

Родените под знака на Петела са активни личности и често ще ги видите да се занимават с повече от една дейност. Обичат да се сред много хора, а и големите групи ги обичат, защото са забавни и отличаващи се от тълпата. Харизматични личности са и го знаят, затова и обожават да са център на внимание. 

2017-та е Годината на Огнения Петел

Сред негативните качества не родените в Годината на Петела е, че очакват винаги светлините на прожекторите да светят върху тях и се засягат дълбоко, ако вниманието не е съсредоточено върху личността им. Обичат да се хвалят с постиженията си и търсят одобрение и възхита в очите на останалите.

Родените в Годината на Петела са хора, които обожават да са активни и сред природата, затова и винаги са в добро здраве. В редките случаи, в които се разболеят, Петлите държат да изкарат болестта на крак и рядко се залежават. Няма да ги чуете да се оплакват или да хленчат.

Вижте също:

Китайската Нова година - храна и традиции >>>

2017, годината на огнения петел, годината на петела

Щастливите числа на родените в Годината на Петела са 5, 7 и 8, както и цифрите, образувани с тези числа (57, 58, 87, 85 578 и т.н.). Цветовете, които носят късмет на Петела са кафяво, златно и жълто, а цветята на късмета им са гладиола и целозия (позната още като Петльов гребен).

Научете повече за:

Целозия (Петльов гребен) за здраве и бодрост  >>>

 

ВИД ПЕТЕЛГОДИНА НА РАЖДАНЕХАРАКТЕРНИ ЧЕРТИ
Дървен Петел    1945, 2005 Енергичност, увереност, нестабилност
Огнен Петел   1957, 2017 Отговорност, стриктност

Земен Петел

1909, 1969 Любвеовилен, щедър
Златен петел   1921, 1981 Целенасочен, смел, усърден на работа
Воден Петел 1933, 1993 Умен, състрадателен, забавен

Значението на елемента Огън

Хората, родени в година, свързана с Огъня, са лидери. Те са уверени в себе си и смело взимат решения, без да се колебаят. Понякога тяхната свръхувереност и целеустременост води до по-агресивно и настъпателно поведение. За тях обаче целта оправдава средствата.

Родените в годината Огъня са авантюристи. Те обичат иновациите и всичко ново приемат с ентусиазъм. Като хора са динамични и винаги ентусиазирани. Понякога обичат да се налагат или просто да карат хората да отстъпват сами заради доминантното им поведение.

Имат склонността да прилагат сила, когато е необходимо. Препятствията не ги плашат. Сред негативните им качества е силно развитият понякога егоизъм и упоритостта, налагана често без граници върху околните. Родените в година на Огъня хора трябва да поработят върху способността си да приемат чуждо мнение, както и върху тактичността си по отношение на околните.

От какво трябва да се пазят родените в Годината на Петела?

  • Цвят, който носи нещастие: Червено
  • Числа, които носят нещастие: 1, 3 и 9
  • Посока, която носи нещастие: Изток

2017, годината на петела

2017 - Годината на Петела: Какво да очакваме?

Годината на Петела е период, в който много проблеми ще се разрешат. Движението напред е типично за Годината на Петела, но това далеч не трябва да означава, че всичко ще има щастлив край.

През Годината на Петела трябва да внимавате за впечатленията, които правите. Не забравяйте, че трябва да обърнете специално внимание на външния вид и маниерите си. Трябва да се гледате през очите на околните. Имиджът е всичко в Годината на Петела.

През Годината на Петела трябва да обърнете специално внимание на усилената работа и отношенията със семейството и колегите си. Бъдете внимателни как се държите, какво говорите и т.н. Следвайте логиката и оставете емоциите на заден план, ако искате животът ви у дома и в службата да тече хармонично.

16.12.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "2017 - Годината на Петела".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

Нели Колева: Господарско ли е числото 22?

За родените на 22-ра дата от календара.

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

Децата на дъгата – едно от тях ли сте?

Децата на дъгата са ново поколение хора с уникални качества. Дали сте едно от децата на дъгата, вижте сами.

12 растения за положителна енергия у дома

12 растения за положителна енергия у дома

Има растения, които помагат за създаване и привличане на позитивна енергия в дома ни. Вижте кои 12 растения привличат положителна енергия и побързайте да се сдобиете с тях.