18 август - Лунно затъмнение

0 коментара0/5

Затъмнение е, когато Луната е в сянката на Земята, а Слънцето се намира от другата й страна. Защо е важно лунното затъмнение на 18-ти август в знака на Водолея и как би могло да ни повлияе? Научете някои любопитни факти.

18 август - Лунно затъмнение
 © istockphoto.com

Какво трябва да знаем за Лунното затъмнение на 18-ти август?

Лунно затъмнение има, когато Луната е пълна. Обикновено бихме могли да видим пълната Луна, но заради сянката на Земята Луната е напълно или отчасти скрита. Има три типа Лунно затъмнение - пълно, частично или полусенчесто. На 18-ти август ще наблюдаваме полусенчесто Лунно затъмнение.

При Лунното затъмнение на 18-ти август Земята, Луната и Слънцето ще застанат почти в перфектно оформена редица, затова се очакват някои доста силни влияния. Например Лунното затъмнение се свързва с някои екстремни климатични промени или пък с промени в магнитните полета. Последното може да повлияе върху електрониката, а промените ще усетят предимно животните и някои по-чувствителни хора.

Вижте също:

Лунна диета 2016 >>>

Суеверия за Луната >>>

лунно затъмнение

Възможно е да имате сериозни проблеми със съня няколко дни преди и няколко дни след Лунното затъмнение.

Лунно затъмнение във Водолей

Лунното затъмнение във Водолей ще ви накара да се чувствате по-освободени. Няма да ви интересува мнението на хората. Трябва да сте особено внимателни и да не си изпускате нервите. Заради влиянието на планетата Уран  е възможно да сте по-напрегнати от обикновено, особено при положение, че планетата в момента е ретроградна.

Заради влиянието на Уран също така се забелязва уравновесяване на проблемите в отношенията. Това е период, в който можете да си позволите да експериментирате в личен план и да подходите към проблемите по начин, различен от досегашния.

Също така са възможни много нови и вълнуващи запознанства, които да доведат до стабилни връзки или верни приятелства.

18.08.2016

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "18 август - Лунно затъмнение".

Още от "Загадъчно"

Какъв си според месеца на раждане: Септември

Какъв си според месеца на раждане: Септември

Какво издава месецът на раждане за характера ви и какво е типично за родените през месец септември. Какъв си според месеца на раждане: Септември

9 числото на 2016

Нели Колева нумеролог: 9 числото на 2016

Предстоящата 2016 годината, според китайския календар, се намира под влиянието на червената огнена маймуна. Числото на 2016 година е 9.

Еротичен хороскоп

Еротичен хороскоп

Какви сте в секса според вашия зодиакален знак? Коя е подходящата за вас половинка? Дали си подхождате? Какво можете да очаквате от партньора си?