15 знака, че сте били вещица в миналия си живот

1 коментар0/5

Вещиците са почти митични създания от минали епохи, но и днес може да срещнете такива, дори да не подозирате. Мнозина носят качествата на вещиците, тъй като са били такива в минал живот.

15 знака, че сте били вещица в миналия си живот
 © istockphoto.com

Притежавате ли някой от тези качества? Да? Е, тогава може би сте една съвременна вещица.

1. Тя е с добре развито шесто чувство. Интуицията е тази, която й помага да вещае какво ще се случи и това й помага да бъде смела и да взима важни решения в живота си. Отстрани може да изглежда, че прави най-голямата грешка в живота си, но впоследствие става ясно колко права и далновидно е била.  

2. Съвременната вещица сънува често и сънищата й обикновено са пророчески. Често дори говори на сън.

3. Съвременните вещици са като кутията на Пандора. Пазят всевъзможни тайни, знаят всячески клюки, защото просто хората около тях имат афинитет да споделят всичко до най-малката подробност. Съвременните вещици са като магнит за информация, дори кошче за душевни отпадъци.

4. Трудно ще излъжете една вещица. Тя разчита лъжата в очите ви, още преди да сте я изрекли. И е много отмъстителна, особено пък, ако решите да й изневерите. 

5. Съвременната вещица има в голяма степен мъжки характер и лесно не се поддава на емоциите. Рядко ще видите такава жена да плаче. Тя е смела и решителна, подвластна на разума си и се бори със зъби и нокти за важните за нея неща в живота й.

Вижте още:  Мъжко момиче >>>

6. Вещиците са изключително младолики. Може да нямат и един бял косъм на възраст, в която всичките им приятелки са наполовина побелели. А кожата им е свежа, гладка и без бръчки.

7. Съвременната вещица не е типичната жена, която се чувства идеално в женска компания, не спира да говори, ходи на шопинг и има препълнен гардероб. Съвременната вещица е вълк единак, домошар по природа, обича самотата и общественото мнение не я вълнува.

Добави описание

8. Съвременната вещица рядко (дори никога) изпада в депресивни състояния. Психиката й е желязна и са малко нещата, които могат да я трогнат.

9. За околните е трудно да гледат в очите съвременните вещици. Погледът им е някак смущаващ и дори убийствен за околните, разконцентрира ги и ги кара да забравят мисълта си, действа им дори хипнотизиращо.

10. Съвременните вещици често предпочитат змии, гущери, паяци и други странни твари за домашни любимци отколкото да си отглеждат куче, коте или папагал.

11. Градинарството е хоби на съвременната вещица. Без много усилия и сякаш с магически еликсир, почти всички, което засадят расте, цъфти и се развива буйно. Домът, терасата или градината им приличат на своеобразна джунгла.

Добави описание

12. Съвременните вещици не се разбират с техниката. И не за друго, а защото магнетичната им същност разваля всичко, което работи на ток. Постоянно изгарящите крушки, неработещи кухненски уреди и прочие са нещо нормално за дома им.

13. Имате магическата способност да лекувате всякакви болежки на себе си и на околните само с едно докосване или лек масаж. Но с цената на това, че впоследствие често се чувствате като изцедени емоционално и енергийно.

14. Често изпитвате чувството за дежа ву или пък имате усещането, че този съвсем непознат човек, с когото сте се срещнали току-що ви е далечен познат.

Вижте още:
7 знака, че познавате този човек от предишен живот >>>
Дежа ву и какво се крие зад това явление >>>

15. Вие сте нощни птици, тъмните часове от денонощието са вашето време за работа, размисъл и прочие. А пълнолунието, вместо да ви разцентрова, има точно обратният ефект.

Вижте още:  Чучулига, гълъб или сова сте? >>>

23.05.2017/Ели Йорданова

Още за: загадъчно

1 коментарДобави коментар »

Linden

От Linden24.05.2017, 18:19 ч.

Домошар се пише с О, няма дума домушар.Дразни, когато такива грешки се допускат в статии!Бъдете грамотни, поне днес!

Виж всички коментари за "15 знака, че сте били вещица в миналия си живот".

Още от "Загадъчно"

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Нели Колева: Любовен Хороскоп по Лична година

Подходящи Лични години за брак – 2 част

Коледен подарък според зодията - част 2

Коледен подарък според зодията - част 2

Всяка зодия има характерни черти, които определят предпочитанията й в различни сфери. Затова е добре да вземете предвид астрологичните особености на вашите близки, когато избирате подаръци за празниците. Вижте какъв коледен подарък да подарите според зодията

Зодии и цветове

Зодии и цветове

Кои цветове са подходящи за вас според характера на вашата зодия? В какви тонове да се обличате, за да подчертаете положителните страни на зодиакалния си знак? Вижте най-важното за зодиите и цветовете.