10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира

0 коментара0/5

Имате ли приятели от тази зодия? Навярно ги познавате по-добре от самите тях, защото Стрелците разбират последни някои истини за себе си. Ето положителните и отрицателните неща за зодията, които Стрелците рано или късно разбират.

10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира
 © istockphoto.com
  • Стрелците са като Дядо Коледа – обичат да подаряват и го правят постоянно. Но Стрелците са толкова дащни, че са чак може да ви стресират. Ако се срещате със Стрелец, определено ще си помислите дали няма нещо гнило в цялата работа с получаването на малки подаръците през ден.
  • Стрелците са оптимисти, дори в най-песимистичните ситуации. Независимо дали те или техни приятели са в трудна ситуация, Стрелците сякаш имат супер сили да решават проблемите с позитивизма си. Но това им качество пък често им печели много завистници.
  • От друга страна, на самите Стрелци им е присъща завистта, макар и да не си го признават. Живият пример са на приказка „Не искам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.“

ВИЖТЕ СЪЩО: Кой е кристалът на зодия СТРЕЛЕЦ>>>

  • Стрелците са безнадеждни мислители, постоянно анализирайки как нещата да се случат по-добре, по-бързо,... по-иначе. Перфекционизмът им е добре дошъл за шефът им, понякога започва да дразни колегите и близките им и със сигурност Стрелците не правят услуга на себе си, бивайки перфекционисти.
  • Стрелците не могат да губят. Дори и да не си го признават, те са бесни на себе си и на околните, когато нещата не се случват така, както са ги планирали, спортният им хъс се превръща в ярост.

  • Стрелците са ценители на вкусната храна, имат доброто желание да приготвят някой кулинарен шедьовър, но влезнат ли в кухнята, по-вероятно е да я запалят, а ако случайно успеят да сервират нещо, то надали ще става за ядене. И не става въпрос само за готвене. Стрелците са просто ужасни домакини. Трябва им някой, който не само да сготви, но и да почисти, изпере, изглади и прочие.

10 неща, които всеки Стрелец рано или късно разбира

  • Стрелците са прекрасни слушатели. Могат да ви отделят часове, ако имате желание за сладки приказки с приятел. Но, дори и да не го осъзнават, основната причина да са толкова добри в слушането е, че Стрелците са много любопитни.
  • Стрелците са последните хора, на които да доверите тайните си. Ако искате нещо да стане обществено достояние, кажете го на приятелите си от тази зодия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как се влюбва зодия СТРЕЛЕЦ>>>

  • Ако искате да отмъстите на Стрелец, накарайте го да чака.
  • Стрелците са непораснали деца, винаги готови за приключения. Дори, когато Стрелците изглеждат привидно улегнали, не смейте и да си помислите, че това е вярно. Най-неочаквано ще ви изненадат с поредната хрумка за далечно пътешествие, преместване в друг град или държава, смяна на работата и т.н.

Още от "Загадъчно"

Какъв си според деня на раждане?

Какъв си според деня на раждане?

Част от характера на човека се определя от деня на раждането. Вижте какъв сте вие според деня, в който сте роден.

Числото 11 в нумерологията - част 2

Числото 11 в нумерологията - част 2

Предишния път започнахме да говорим за магическите сили на числото 11 в нумерологията. Днес продължаваме с негова помощ да откриваме значими исторически събития.

Какво да подарим за празниците?

Какво да подарим за празниците?

С наближаващите коледни и новогодишни празници ни обзема и еуфорията по пазаруването с (не)разрешимата дилема - подходящ подарък за всеки.Имате ли колебания, че няма да успеете да улучите техния вкус, се съобразете със зодията им.