10 неща, които само Овните ще разберат

1 коментар0/5

Забавни и интересни, представителите на зодия Овен са сред най-колоритните знаци на зодиака. Бързи на думи и действия, поемащи много ангажименти наведнъж, Овните са сред най-авантюристичните зодии. Вижте 10-те неща, които само Овните ще разберат.

10 неща, които само Овните ще разберат
 © istockphoto.com

1. Не знаят какво значи "по-полека"

Някои казват: "Научи се да вървиш, преди да започнеш да бягаш". Това е фраза, която Овните просто не разбират. При тях всичко е тук и сега, без ограничения. Бавното случване на каквото и да е ги подлудява, намират го за скучно и излишно.

2. Лесно е да започнат, трудно е да завършат

Представителите на зодия Овен са от онези хора, които започват милион неща с ентусиазъм, но рядко се случва да завършат повечето от тях. Спазването на крайни срокове е една от най-слабите им страни, просто защото вниманието им се разпилява в безброй други задачи.

3. Ежедневието е надпревара

Овните обичат да се сравняват с другите хора. За тях всяко едно начинание е състезание. Овните не разбират т.нар. Олимпийски принцип на участието. Второто място никога не ги задоволява. Всъщност всичко по-лошо от категорична победа за тях е загуба.

4. Всеки непознат ще се превърне в познат

Представителите на зодия Овен са сред тези хора, които могат да говорят със всекиго на всяка тема. За тях не е проблем да заговорят непознат и бързо да завържат разговор. Овните са обичани събеседници и слушатели заради разбирането, което проявяват.

Вижте също:

Какво означават символите на зодиите? >>>

зодия овен

5. Нищо не трябва да се премълчава

За добро или за лошо, представителите на зодия Овен нямат филтър. Пътят от мисленето до казването за тях е много кратък. Една от най-добрите и най-лошите им черти всъщност е, че винаги казват каквото мислят, без оглед на обстоятелствата. Понякога нараняват хората около себе си, макар това да не е основната им цел с директността. 

6. Смяната на мнение е нещо нормално

Има зодии, които упорито държат на дадено мнение или позиция и нищо не може да ги накара да размислят. Е, не и Овните! Овенът може да променя мнението си... безброй много пъти. И всеки път ще е уверен в правилността на позицията си. За Овенът животът има много гледни точки и всяка една си заслужава да бъде осмислена и преживяна.

7. Думите нараняват Овните

Макар самите те да нямат филтър, Овните лесно се влияят от негативни мнения. Можете лесно да ги обидите или нараните, без дори да го осъзнаете. Макар да изглеждат шумни, понякога дори агресивни и доминантни, вътрешно те са много раними.

зодия овен, само овните ще разберат

8. Нещо ново и различно? Дай го насам!

Представителите на зодия Овен не се страхуват да експериментират. Нова кухня, екстремен спорт, непозната дестинация за пътуване? Овенът ще каже "Да" на всичко това, без дори да се колебае.

9. Винаги бъди уверен... поне на вид

Представителите на зодия Овен винаги изглеждат уверени. Това обаче не бива да ви заблуждава, защото вътрешно ситуацията не винаги е такава. За Овена обаче е признак на слабост да покаже несигурността си и затова отвън винаги изглежда свръхуверен.

10. Обвързването затруднява зодия Овен

Обвързването - в интимен и дори в приятелски план затруднява Овена. Склонен често да сменя партньори и приятелиу, Овенът обича да опознава нови хора, защото те му носят различни преживявания. Разбира се, представителите на зодия Овен са напълно способни да създадат пълноценни отношения в личен и приятелски план, просто трудно намират идеалните хора, които да им прилягат перфектно.

24.03.2017/ Радослава Михайлова

Още от "Загадъчно"

Черна луна тази нощ – какво означава?

Черна луна тази нощ – какво означава?

В нощтана 30-ти септември срещу 1 октомври ще станем свидетели на рядко явление, наречено Черна луна. Какво се крие зад тези страшни думи и как може Черната луна може да ни влияе.

Цветовете и тяхната магия

Цветовете и тяхната магия

Ние се нуждаем от тях както от въздуха, който дишаме. Тяхното енергийно излъчване укрепва организма, вдъхновява духа. С малко средства е възможно да ги включваме във всекидневните си дейности, за да подобрим значително здравето си.

Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?

Можем ли по ден на раждане да определим числото 13 като кармично число?