10 неща, които само Лъвовете ще разберат

1 коментар0/5

Представителите на всяка зодия "говорят" на различен език. Езикът на Лъвовете е горд, горещ и страстен. Вижте кои са 10-те неща, които само Лъвовете ще разберат.

10 неща, които само Лъвовете ще разберат
 © istockphoto.com

Лъвът е огнен знак, който се управлява от Слънцето. Родените под знака на Лъва са се появили на този свят в разгара на лятото. Те са страстни натури с горещи характери. Обичат скъпите неща и охолния начин на живот. Ето 10 неща, които само представителите на зодия Лъв ще разберат.

Вижте също:

Влиянието на планетите за отделните зодии >>>

1. Нямате нужда от другите, но обичате около вас да има хора

Вие сте самостоятелни и успявате да се справите почти винаги без чужда помощ. Въпреки това обичате около вас да има много хора, които да ви правят компания.

2. Не винаги искате да контролирате ситуацията, но останалите ви оставят

Вие сте доминантни личности. Родени лидери сте и хората около вас усещат и ужават тази ви способност. Затова, дори в ситуациите, в които не се насилвате да ръководите, обикновено хората около вас ви оставят да бъдете водещи. Като лидери, Лъвовете ръководят добре, умеят да делегират задачи и да работят под напрежение, без да си изкарват яда на другите.

3. Привличате хората

Вие сте хора със силна харизма и винаги успявате да привличате вниманието. И... признайте си, това ви харесва. Когато влезете някъде, ако не ви забележат, правите нещо, с което да спечелите "публиката". 

4. Твърде прями сте

Каквото на сърцето, това и на устата. Вие нямате филтър на нещата, които говорите, което често ви прави да изглеждате груби. Вие обаче отстоявате позицията, че просто сте директни и честни към хората. 

зодия лъв

5. Имиджът е важен за вас

Като горди Лъвове, вие държите на публичния си образ, пък бил той и в кръга на приятелите и семейството си. Обичате луксозните неща и не се срамувате от това. Държите винаги да имате най-доброто, независимо от цената.

6. Не винаги сте доминантни, дори отстрани да изглежда така

Вие обичате да командвате и да ръководите парада. Ако обаче някой ви влезе под кожата, го оставяте да поеме доминантната роля. Но никога няма да си го признаете на всеослушание.

7. Давате всичко от себе си

Вие давате всичко от себе си във всяка ситуация, която сметнете за значима. Освен това, признайте си, обичате да влизате в ролята на героя, който се справя с всичко.

зодия лъв и хороскоп

8. Чувствителни сте

Зад образа, който сте си изградили, се крие нежна душевност. Въпреки това не сте склонни да демонстрирате чувствата си. Дори най-близките ви не успяват да видят цялата болка, която изпитвате.

9. Имате реална представа за себе си

Лъвовете са работливи, интелигентни и находчиви и имат реална представа за себе си и всичките си позитивни качества. Въпреки това не смятат, че са нещо повече от останалите, дори отстрани да изглежда така.

10. Продължавате дори когато другите не могат

Вие продължавате дори когато всички останали се откажат. Няма прегради, които да ви спрат, няма предизвикателства, които да сломят духа и мотивацията ви. Еднакво активни сте както у дома, така и в офиса. Не можете да стоите на едно място и често "жонглирате" успешно с безброй разнообразни задачи. Мултитаскингът е ваш специалитет!

26.07.2016

1 коментарДобави коментар »

Julieta-1967.08

От Julieta-1967.0810.09.2016, 18:03 ч.

Радвам се, че съм се родила под този зодиакален знак-19.08

Виж всички коментари за "10 неща, които само Лъвовете ще разберат".

Още от "Загадъчно"

Съществуват ли вампирите?

Съществуват ли вампирите?

Покрай филмите и модерната литература, вампирите се върнаха отново на мода. Съществуват ли наистина вампирите или са плод на дълги години наслагване на въображаеми образи и случки? Къде свършват фактите и къде започва фолклорът?

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритми – как влияят на ежедневието ни?

Биоритмите са показатели, които определят способността на всеки човек да работи и мисли, както и емоционалната му стабилност. Научете повече за биоритмите, както и как влияят на ежедневието ни.

Поверия и суеверия с котки

Поверия и суеверия с котки

Котките винаги са били мистични създания. Затова и с тях има много и най-различни поверия и суеверия. Вижте най-разпространените от тях.