Някои хора отделят повече време на своето хранене от други. Представителите на зодия Дева са скромни личности, които приемат храната като потребност и не се впечатляват от скъпи блюда. Кои са любимите храни на зодия Дева? Към пълния текст

3 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

danimin

danimin26.08.2016, 19:54:56 ч.

Паничка, много точно определение за съпруга ми , който е зодия Дева. :) Изключение прави, че обича всякакви ядки , боб и леща.:) .

Отговори на danimin

daritooo

daritooo26.08.2016, 18:39:51 ч.

аз също съм зодия дева и съм съгласна по скоро с коментара по-горе,отколкото със статията:)

Отговори на daritooo

паничка

паничка26.08.2016, 15:14:40 ч.

Хаха, много весела статия! А според мен нещата са така:

Девите са разточителни самохвалковци и обичат луксозните блюда; не закусват, хранят се на големи интервали (предимно вечер), не хранят бездомни животни и хора; изхвърлят печеното пиле от снощи, ако вече не е хубаво, но рядко се срещат с такъв проблем, защото не обичат пилешко. Виртуози са в кухнята, но не си падат по прости и практични рецепти. Предпочитат да прекарват часове в приготовления на някакво много необикновено ястие. Обожават месото (!!!) и морските дарове - това винаги присъства на трапезата им. Телешко и говеждо по-рядко, но риба, пуешко, патешко, свинско, заешко - редовно. Употребяват много и разнообразни подправки, често експериментират с различни комбинации, а най-любимият им вкус е лютивият. Сипват щедро различни видове лют пипер и после бършат сълзи и чела :) Салати обичат, но колкото за гарнитура. Не ядат леща, боб, нахут и др. варива. Пилешка супа ядат рядко. Никога не ядат пълнозърнести хлябове и като цяло избягват зърнените храни. Ако купуват хляб, той е задължително бял и пухкав, без семена - франзела например. С овес биха хранили конете си, но коне нямат защото обичат чистотата.

Зеленчукова мусака или леща не биха яли за нищо на света. Ядки не похапват, особено сурови. А за десерт обичат сметанов или шоколадов сладолед и шоколад. С което отиваме на темата за прекрасната фигура - явно девите са благословени, щом при това потресаващо чревоугодничество все още изглеждат добре :)

Отново, така изглеждам аз със своите хранителни навици и капризи :) Имам приятели деви, като цяло са със горе-долу сходни предпочитания. Разбира се, някои обичат пълнозърнест хляб и варива, други - плодови десерти и т.н.

Отговори на паничка

Добави коментар »

Коментари за "Любими храни на зодия Дева"
Страница 1 от 1 • Коментари 3

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.