Наслушали сме се на легенди за вампири, които пият човешка кръв, имат свръхестествени сили, а според режисьорите в киното и изглеждат зашеметяващо. Но ако тях виждаме само на екрана или във въображението, то енергийните вампири са част от ежедневието н Към пълния текст

«123456»

59 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

misha_06

misha_0611.04.2011, 20:26:41 ч.

ДА КАЖЕм 4Е ПОЗНАВАм ПАСИВЕН ВАмПИр И АКТИВЕН НАлИ ХОрА НЕ СИ ВЪОбрАЗЯВАм А КАКВО ЩЕ СТКАНЕ АКО СЕ СрЕЩНАТ

Отговори на misha_06

росула

росула11.04.2011, 09:09:26 ч.

браво

Отговори на росула

Обикновен вампир :-)))

Обикновен вампир :-)))10.04.2011, 03:31:27 ч.

Хм, идеята всеки от нас да вижда (че и да усеща) вампири около себе си е повече от забавна и разбира се, никак не сериозна. Emilia заслужава адмирации за логичната си мисъл. Аз ще продължа "теорията" й още малко, за да помогна на повече хора да спрат да се излагат и да поемат малко повече контрол над...самите себе си:-)))) Ето малко народна мъдрост - "Не е луд който яде зелника, а този, който му го дава". Или "Докато има балами, ще има и тарикати". Станах ли малко по-ясен? Не се оставяйте като малки деца подобни елементарни внушения да ви влияят! Чудовища, таласъми и караконджули има само в сънищата и по филмите! За жалост и в...Розали :-))))НИКОЙ не може да бъде господар на съзнанието ни, ако НИЕ не му позволим. Никой не може да ни ядоса, ако ние не се ядосаме. Как така някой ще ми "изсмуче" енергията, като аз не я давам? Можем да си избираме партньори, колеги, приятели, шефове...Никой не може да ни бъде натрапен, ако ние не допуснем това! Има хиляди начини човек да избегне подобни "вампири", които приложните психолози наричат "отровни човечета". Има дори начини за борба с тези "вредители" :-)))) Имайте вяра в себе си и работете за култивиране на силен дух и здрава имунна система! Не се предавайте, защото вярата в такива "статии" ви прави пациенти на хилядите гледачки и баячки, "екстрасенси" и к'ви ли не мошеници, които ще ви довършат...отначало парично, след което ще последва морална и духовна деградация. Ключа към собственото си щастие всеки от нас държи и пази У СЕБЕ СИ!

Благодаря за вниманието!

Отговори на Обикновен вампир :-)))

cveti786

cveti78609.04.2011, 08:26:37 ч.

Реплика към Savi

Я -я не ни мъчи и дай да пишем на кирилизатора ::))та дори и с грешки...

Отговори на cveti786

misha_06

misha_0608.04.2011, 13:16:10 ч.

добре ами ако един активен вампир срещне пасивен вампир какво ще стане

Отговори на misha_06

Savi

Savi07.04.2011, 22:03:51 ч.

Emilia e absolutno prava i iskam i da q dopalnq-kogato pomagam na nqkogo v nujda,dori ne tolkova blizak az naprimep se zarejdam s energiq,t.e.radostta 4e sam pomognala,tq mi dava ne mi otnema.I vse pak ima gi i takiva kato opisanite po dolu ot neq,no tova sa si 4isti marzelivi egoisti-tqh kam koq grafa 6te slojite,kato energiini vampiri.I neznam dali i tozi koito prepora4va da se otbqgvat ne e vid vampir.Ne e li po dobre da se pomogne na daden individ-vse edno da izbqgvame invalida.spored men statiqta trqbva da se dopalni-KAK DA POMOGNEM,A NE DA GI IZBQGVAME.

Отговори на Savi

дида

дида05.04.2011, 01:34:38 ч.

на тези които им е смешно ще им кажа -САМО СЕ ОГЛЕДАЙТЕ И ЩЕ ГИ ВИДИТЕ ПО-ТОЧНО УСЕТИТЕ.Просто няма начин да нямате такива в обкръжението си."освен ако вие самият не сте енергиен вампир".От моя опит знам че може да се справи с тях човек но ако вампира ви е в семейството просто господ да ви е на помощ.

Отговори на дида

Тя

Тя02.04.2011, 17:08:14 ч.

Реплика към Wendy

Ха-ха-това първоаприлска шега ли беше?

Отговори на Тя

Wendy

Wendy01.04.2011, 20:25:34 ч.

Извинавам се но ще бъде въпрос, или по точно тема за коментар.

Близо 15 години наблюдаме в семейството ми пръсканици| уливки | по стъкла, огледала компютърен екран, по лекия автомобил сякаш с литри понякога. Течността е лепкава, сладка и мазна.

След случката, с нас се случва нещо неприятно. караница, болест , катастрофа. Слава на бога , че сме живи.Подозираме конкретен човек, но пък никога не можем да го видим. Той живее в същата къща и всички знаем, че използва мълчана вода много активно - почти всеки три дни в професията си. Изключително завистлив човек е. Ще отрови твоето цвете, за да има тя две такива.Днес 01.04.2011 г около 16.30 часа открихме пръсканица и стекли се капки на прозореца на врата на офиса, която е на тротоара. Моля за помощ.Вече почти съм свикнала, но все пак искам да знам истината. Ще ви бъда благодарна ако ми дадете по-подробни съвети.

Отговори на Wendy

Cveti786

Cveti78601.04.2011, 07:40:43 ч.

Реплика към excessive__f

Знаеш ли? И аз не общувам,но си спомням още случай докато пазарувах на пазара в Младост-Направо като я погледнах в очите тая жена на опашката и казах веднага на брат ми -Е сега ще ме заболи глава и ще ми стане лошо!Така и стана.Имаше много особени очи и поглед...Майка ми тогава ми бравите май с вода и нещо бая..и ме накара да си измия лицето с тая вода,та ми поолекна малко вечерта...

Отговори на Cveti786

Добави коментар »

«123456»

Коментари за "Енергийни вампири"
Страница 4 от 6 • Коментари 59

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.