Урочасването е едно от най-подценяваните, но и най-опасни магии. Много хора го отхвърлят с ръка, казвайки „Бабини-деветини!“, но урокито е изключително древна практика. Към пълния текст

«1234567»

64 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Rositza

Rositza03.07.2008, 23:11:36 ч.

То си е за страх, защото има такива злобни и завистливи жени / рядко има мъже , нека си го признаем /, които само с един поглед и зла мисъл могат да те накарат да се спънеш , преплитайки крака , може да те заболи глава , може внезапно да пламне кавга в семейството ти от нищо и какво ли не . Разбира се , има и такива , които урочасват дечицата без да искат , само от това , че им се радват , дори имаме такава роднина и знаем от нея , че е неволно .

Отговори на Rositza

Маринка

Маринка01.07.2008, 22:58:02 ч.

Според мен атеисти се наричат хората , които не вярват в съществуването на Бог , а тук става дума за вярване в магии , което си е просто невярване , а хората - невярващи .

Отговори на Маринка

Ананасче

Ананасче01.07.2008, 10:47:23 ч.

Според мен ги лови тези които вярват в тях за атеистите няма страшно!

Отговори на Ананасче

Nelly

Nelly19.06.2008, 18:50:49 ч.

Когато усетите нечия негативна енергия кажете "Те не ми влияят"

Божията де

Отговори на Nelly

J

J12.06.2008, 10:56:12 ч.

А вместо конец може ли червена кожа?

От тези тънките?

Отговори на J

Tanasya

Tanasya10.06.2008, 13:06:10 ч.

До Диди :

Права си , че има такива начинаещи екстрасенси , които не знаят как да контролират енергията , която притежават. Ще разкажа за един такъв случай с моя приятелка : идва тя на гости у нас и между другото ми каза , че усеща в себе си по-силна биоенергия и е решила да се пробва да лекува с нея хората / по познатия начин чрез движение на ръцете около тялото /. Първоначално искаше да се научи да диагностицира и аз се съгласих на този експеримент . Но преди мен беше поставила правилна диагноза на няколко човека / по-точно беше открила заболелия орган -боцкало й в ръцете на това място /. И на мен каза , че усеща такова боцкане на 2 места . Тогава не го взех насериозно , но още през нощта получих силен световъртеж , гадене и ми беше толкова зле , че не отидох на работа 3 дни . За това нещо без малко не си развалихме приятелството , но накрая все пак й простих и дори не й казах какво е станало . И чак тогава си спомних какво ми беше казала : че съпругът й е забранил да прави такива опити , защото на другите също им е станало лошо. А тя така и не стана екстрасенс , отказа се . Оттогава съм си направила извода , че не бива да експериментираме безразборно със собственото си тяло , че ще си навредим сериозно .

Отговори на Tanasya

Диди

Диди09.06.2008, 13:50:29 ч.

Не бива голословно да се отричат неща, в които хората са се убедили от опит.От своя опит аз мога да кажа,че уроки се получават не само от недоброжелателни хора.Според мен, това може да бъде неконтролирана енергия/положителна или отрицателна/, която се намесва в по-слабо биополе и причинява някякви неблагополучия...Не е ясно как точно баячите, религиите и т.н.заздравяват "пробива"?!...

Отговори на Диди

Алис

Алис08.06.2008, 13:32:04 ч.

Реплика към Ии

Носи на ръката си вързан на възел червен конец.И на детето също.Сините мъниста не действат,дори може да стане по-лошо,защото произходът на Оченцата е мюсолмански,от тях ме боли глава.Но откакто нося конеца,ежедневното ми главоболие мина.Ако силно те боли глава и имаш подозрения,измий си я и я напръскай съсъ светена вода.

Отговори на Алис

Yanita

Yanita08.06.2008, 12:58:35 ч.

Имам една позната , която ми е казвала , че може да бае , дори и от голямо разстояние . Тази жена където и да отиде , все подарява разни дребни сувенирчета . Отначало я смятах за жена с демоде вкус и любов към кичозното . Но след като мина известно време , и като свързах случващото ми се с нейните посещения , стигнах до един обезпокояващ извод : подаръчетата може би са заредени с определен вид енергия или някакво послание , разбира се недобро . Започнах да изхвърлям нейните подаръчета и сякаш свалих товар от гърба си . И съветът ми е такъв : ако и на вас ви подарят такива евтини и ненужни предмети , незабавно ги изхвърлете , дори и да не сте сигурни вредят ли ви , или не .

Отговори на Yanita

Tanasya

Tanasya04.06.2008, 16:44:53 ч.

И аз вярвам , че някои хора имат по-силно енергийно излъчване , предимно отрицателно . Макар в повечето случаи да е неволно , има и такива , които го правят съзнателно с цел да навредят на даден човек , ако му завиждат или ревнуват . А да живееш с такъв човек в една къща / сграда , как ви се струва ? Все едно , че живея в деветия кръг на ада и няма измъкване !

Отговори на Tanasya

Добави коментар »

«1234567»

Коментари за "Страх ли ви е от уроки?"
Страница 3 от 7 • Коментари 64

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.