Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - ВОДОЛЕЙ

1 коментар0/5

Добави описаниеВодолей: 21 януари - 19 февруари

През   2014 г  се  изисква  от  вас  определена  целенасоченост,  всичко  което  ще  постигнете  през  тази  година ще  стане  с  упорит  труд и много  постоянство и  дипломация. 
Изпълнени  сте  със  сила и смятам,  че  нямате  право да  се  отказвате   по  средата  на  пътя от  нещата,   с  които  сте  се захванали.

През  януари  трябва  да  сте  много   внимателни,   по  никакъв  начин  да  не  допускате или  прощавате  грешки ,  които  по  късно  биха довели  до  големи  загуби  по  отношение  на  финансите. През  март  и  април ви  се  отварят  пътища  за   чужбина, които  за  едни ще  са  свързани  с  бизнеса им, а  за  други  дългосрочна  работа  извън  страната. Обичате  да  се  съревновавате, понякога  сте безпощадни  в действията си,  но  е  добре да укротите импулсивността си   и  да  се  простите   с ината  си. Помнете  няма  да  пробиете  с  глава стената,   само  ще  се  нараните.

През  май  не  се отпускайте, поддържайте  темпото,  макар че  много  от  вас могат  да свършат  за  дни   онова , което другите  не могат  да  свършат с  месеци. През  юни се  опитайте да  си осигурите  известна  независимост в  работа. Това е особено  важно,   ако се  налага  да  работите  заедно  с  хора, свикнали  на  установен ритъм. Запазете уважението  на  колегите,  с  които  работите  от  години.

През  юли  и август  се пазете  от груб диктат  в  деловата  ви  дейност. Водолей  в периода  на  края  на годината се опитват  да  контролират дързостта си, която  излиза извън релсите. Очакват  ви  добри  материални  възнаграждения, ако  действате  спокойно  и  последователно. Вашата  зодия  се  среща  в  почти   всички  професии,  при това  често  и  на   ръководни   длъжности, но  всичко  това  изисква  упорит  труд. Ще  имате  шанс  да  постигнете  повече , ако  сте готови  да  се  явите  на изпити  или  конкурси, независимо  дали  са  свързани  с  желаната  от вас работа, или  учебно  заведение.

Опитайте се  да  бъдете  съвестни  и ще  постигнете  повече,  отколкото  може  да   мечтаете. Слабото  ви  място  е  ниското   самочувствие,  което  на  всяка  цена  трябва  да  се  подобри. През  годината започнете  да  отделяте  повече  внимание  на външния си вид  и  търсете  компанията на  хора , които  са положително  настроени  към   живота. Направете  всичко възможно  да сте в компанията   на успелите   и ще  получите  достатъчно уроци, които можете успешно да вредите  в  собствения си живот.

ЯНУАРИ:  Неуредени отношения, забавени задачи, домашни грижи ще ви разпъват, но вие ще поемете своя дял и ще сложите нещата в ред, ако действате дипломатично, без агресивност, тактично, но достатъчно твърдо, за да не позволите да ви притискат. Каквото и да правите, спестете неприятности на близките си. Недоверчиви сте, не ви се вярва, че шансът може да се отвори и пред вас. Това е грешка, сами спирате успеха си. Зарадвайте с нещо половинката си. Като че ли всичкият успех, който бягаше от вас, е на рамото ви. Направете нещо приятно, но необичайно за самите вас. Изненадвате партньорите си с неочакван подход и предложение. Ще се заговори за промяна в служебното ви положение. Спокойствието ви се връща.

ФЕВРУАРИ: През месеца, като че ли ще ви е изключително лесно да боравите умело както с малки, така и с крупни суми пари. Стремете се да постигнете по-голяма самостоятелност на работното си място, където най-вероятно проектите ви могат да бъдат спъвани и осуетявани от страна на колеги и делови партньори. Опитайте се да сте търпеливи, ако работата ви е свързана с клиенти. В любовта не пренебрегвайте интимната си половинка. Не се спирайте от трудностите, а се опитайте да ги преодолявате с постоянство и твърдост на характера си. Опитайте се да осъществите добри бизнес контакти, като реализирате част от идеите си присъединявайки се към солидна група или организация. В любовта бъдете готови на компромиси.

МАРТ:  През месеца използвайте силната си интуиция, защото тя ще ви даде възможност по един непоколебим начин да се ориентирате в трудните ситуации. Опитайте се да не сте вие човекът, който ще предизвика споровете в професионалната сфера. На работното си място ще разполагате с подходящи условия, за да затвърдите вече заетата от вас позиция. Мнозина от вас ще имат многобройни и приятни срещи с хора, чието обкръжение е доста по-различно от вашето. Звездите ви вещаят да печелите всеобщото одобрение на околните, ако останете верни на принципите си. С колкото по-малко условности се съобразявате, толкова по-бързо ще достигнете желаното от вас ниво както в професионален, така и в личен план.

АПРИЛ:  Месецът ще е успешен за родените под този зодиакален знак, тъй като умело ще се освобождавате от вътрешните си страхове и съмнения. Опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера. От голямо значение за запазване на добрите ви финансови постъпления ще са деловите ви контакти. Направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Не експериментирайте с постигнатата от вас сигурност в делови и финансов план. Ще разполагате с достатъчно сили, които ако използвате правилно, в професионалната сфера можете да постигнете чудеса.

МАЙ:  Наложително е някои от вас да имат повишено внимание, особено ако страдат от някакъв вид хронични заболявания, защото те могат отново да напомнят за съществуването си. Внимателно преглеждайте документите, преди да поставите окончателно своя подпис, тъй като това ще ви предпазва от загуби за в бъдеще. Търсете нови приятели и съмишленици, но без да им се доверявате твърде много. Мнозина от вас ще са подвластни на любовни трепети. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни не само към уединение и размишления, но и към открито бягство от действителността. Финансовото ви състояние през месеца ще е стабилно и не ви очакват неприятни изненади в тази сфера.

ЮНИ: През месеца по-добре разчитайте на собствените си сили и възможности, но без да давате външен израз на недоволството си, че цялата тежест и отговорност пада върху плещите ви. Освобождавайте се от напрежението в личен план, защото то може да нанесе сериозни щети на интимната ви връзка. В случай, че трябва да приключите с някои служебни задължения, то по-добре да ги премахнете от пътя си, отколкото да ги отлагате за по-късен етап от време. Стремете към постигане на реализация в професионалната сфера. За вас през този месец основен ще е стимулът ви за преследване на по-добър живот.

ЮЛИ: Този месец родените под този зодиакален знак ще имат възможност да увеличат своите придобивки следствие на допълнителните ангажименти, които поеха неотдавна в професионалната сфера. Не пътувайте, дори и обстоятелствата да го налагат. Не се опитвайте да надскочите възможностите си в професионалната сфера, тъй като усилията ви могат да ви навлекат множество главоболия. Стремете се да оправдаете доверието на тези, които вече веднъж са ви го гласували. Опитайте се да се освободите от затрудненията, без това да е за сметка на ангажиментите и поетите вече от вас отговорности. Действайте по съвест.

АВГУСТ:  Избягвайте рискованите начинания и непривичните за вас натоварвания, защото рискувате да се нараните, което със сигурност ще осуети предварителните ви планове. Възможни са проблеми в любовните и приятелските взаимоотношения, особено ако не сте готови на компромиси. Чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, отколкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или пък подчинени. Стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Опитайте се да избягвате вродения си егоизъм и пълното незачитане на мнението на околните. Постарайте се да сте максимално последователни в действия и думи както на работното си място, така и в личен план.

СЕПТЕМВРИ: Голяма част от родените под този зодиакален знак ще успеят да подобрят чувствително финансовото си състояние. В този случай, като че ли ще се нуждаете повече от подкрепа, отколкото от някаква реална помощ в деловата сфера. Не се отказвайте от предоставените ви малки награди, дори и да ви се струва, че вие вече сте платили за тях твърде висока цена. Склонни сте да пилеете пари за покупки, които не са ви от първа необходимост. Използвайте въображението си при изграждане на личните си проекти, но към тях привлечете подкрепата на делови партньори, които вярват в способностите ви. Иначе рискувате да загубите доста ценно време в напразни усилия.

ОКТОМВРИ: През месеца с усет ще намирате правилните пътища за постигане на по-голяма финансова обезпеченост. Здравето може да стане повод за известни тревоги. Родените под този зодиакален знак ще трябва да се опитат да са максимално концентрирани върху служебните си дела, като не отстъпват пред недоразуменията и проблемите, възникнали около вас. Опитайте се да възстановите душевното си равновесие, за да можете адекватно да посрещнете предстоящите предизвикателства. Повишете своето внимание по отношение на текущите разходи и ги покрийте с приходите си, за да запазите баланса в материален план. Стремете се да използвате въображението си при разрешаването на недоразумения.

НОЕМВРИ: Дребните и незначителни на пръв поглед проекти и планове, свързани с близкото бъдеще, могат евентуално да прераснат в нещо сериозно. Опитайте се да наложите трайно разбирателство в съществуващата интимна връзка. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлите множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви. Ще сте търсена и предпочитана компания от всички.

ДЕКЕМВРИ:  Мнозина от вас ще са мобилизирани за приключване на множество ангажименти на работното място и в личен план. Като че ли лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще вървите смело напред в инициативите си. Решенията, които вземете в професионалната сфера, ще имат траен ефект върху живота ви. Стремете се да сте внимателни във всяко едно отношение. Представителите на знака ще постигат отлични резултати на работното си място, но не без усилия и известни лишения. Не отказвайте подкрепа на приятел, защото проявената от вас щедрост ще бъде високо оценена.

1 коментарДобави коментар »

gery_75

От gery_7520.09.2015, 11:55 ч.

Здравейте, няма ли актуален хороскоп за 2015 година?

Виж всички коментари за "Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - ВОДОЛЕЙ".