Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - ВЕЗНИ

1 коментар0/5

Добави описаниеВезни: 24 септември - 23 октомври

За  Везните 2014-а ще  е  година  на  много  натоварена  работа,  но  и  големи  материални  придобивки,  независимо  дали  ще  са  свързани с деловата  ви дейност или  от  наследство. Вие  сте   любезни  и  внимателни,   носите  чувствителни  души. Налагате  се със  своето   трудолюбие и  професионализъм.

От януари  до   март много от вас ще  се  радват на  голям  успех , който  ще  е  свързан  с  получаване  на  по - големи  доходи. Бъдете   внимателни  през  април,  когато  поради  недоглеждане  на  документи, може  да  имате  сериозни  проблеми. Контактите  ви в най - широк  смисъл ще  бъдат  положителни.

Везните  са  изключително отговорни  родители. През  май   и  юни  не се  поддавайте на инерцията  на работата си. Бъдете  търпеливи  и  тактични,  ако искате   наистина  да успеете.

Връзките  в  чужбина  ще са  добре   дошли  за  вас. Що  се  отнася  до  желанието  някои  да  работят в  чужбина,  нека  помислят  добре -  може  би ще  спечелят пари ,  но рискуват  здравето  си.

През  юли  или  август   трябва  да  се  лишите  от  почивка ,за да  завършите  най -после   отдавна започналия  ремонт  и  така  ще се  зарадвате на обновеното  си  жилище. Понеже  имате  прекалено и  силно въображение, много  от  вас, които  се  занимават  с  изкуство ще  преуспяват  и  ще   имат  възможност  да  покажат  своя  талант.

След  месец септември  е  време  да  започнете   нов  вид  дейност, за  която  отдавна  се  каните. В  никакъв  случай не  превръщайте това в свое основно занимание, а се  постарайте да  развиете един съпътстващ  вашата работа - бизнес.

ЯНУАРИ:  Ще имате разговори за сключване на сделки. При една ще стигнете до подписи, но трябва да проявите повече внимание. Има нещо подозрително в настояването това да стане точно сега. Не постъпвайте рисковано. Ще имате поводи за удовлетвореност, дори за радост. Сделка, която сте смятали за загубена, се обръща така, че не само я довършвате, но тя излиза печеливша. Обръща се и късметът в любовта и сега вие сте търсените и ухажваните.

ФЕВРУАРИ: Нарушавате правилата самите вие, затова не рискувайте да сте нравоучителни. Ще срещнете съпротивата на пораснали деца или на други близки хора около вас. Дори да не искате, съдбата ще ви помогне да елиминирате хората, които са излишни. Вашата грижа е да не допускате завръщането им. Добре е да уредите делово пътуване, което ще ви донесе не само печалба, но и ще ви направи по-спокойни. Спазвайте собствения си график и не се поддавайте на натиск. Не поемайте чужди задачи, дори да е "за малко".Проблемът ви е, че продавате труда си на сравнително ниска цена.

МАРТ: Може да загубите почва под краката си. Бъдете много прецизни. Ако водите дела и нямате добри адвокати, може да загубите имот. По-добре се борете за отлагането му. Дейностите ви са обемни и се налага да си потърсите добър мениджър, ако искате нещата ви да не се объркат и да вървят добре. Горе главата, мислете интуитивно и постъпвайте практично, доверете се на вътрешния си глас. Ще направите голяма сделка, ще икономисате пари или ще направите покупка, която ще ви улесни в деловата дейност. Всичко, до което се докоснете, като че ли става по изричното ви желание. Нещата се движат по възходяща тенденция. Остава да информирате с непосредствените си планове хората, от които очаквате спонсорство или подкрепа по някакъв начин.

АПРИЛ: Ако издържите на напрежението в деловата си дейност, скоро няма да има какво да ви спре. Хората, които ви нервират, ще се изпокрият. Ще срещнете покровител, не бива да го изпускате. Чакат ви приятни изненади, пари и повишение. Каквото ви се дава, вземайте го бързо - нищо няма да ви затрудни или да ви попречи да си свършите работата добре. Ще ви помага всичко: родителите ще се обърнат към вас, приятелите ще ви търсят, законът ще ви закриля. Ще имате юридическа защита на всяка стъпка и ще се движите с лекота във всички посоки.

МАЙ:  В деловата си дейност ще уредите важен документ или разрешително и това ще бъде истинската ви победа. Всичко останало ще бъде рутинно и без особени подводни камъни. Нещо повече, ще се уверите, че ви очакват добри пари за работа, свършена преди време. Тези от вас, които нямат собствен бизнес, ще успеят да подредят чудесна открадната почивка, да се срещнат с приятели някъде по пътя и да си осигурят допълнителна ангажираност, която е добре платена. Бъдете внимателни, за да не провалите постигнатото.

ЮНИ: Очакват приятни срещи и покани за гостувания и съвместна работа. Дори подхвърлените като че ли случайно думи са нещо като разузнавателни балони и се очаква да реагирате по определен начин. Нищо не може да ви се опре. Подкрепете хората, които застават винаги зад вас. Ще заварите напрежение в офиса и това ще ви ядоса. Предизвикайте общ разговор и изяснете отношенията на хората в екипа ви. Ако работите за други, не давайте воля на гнева си, а ако все пак се случи да влезете в спор, не преувеличавайте трудностите си в общуването с останалите колеги.

ЮЛИ: Работете прецизно, защото точно сега професионален проблем не би ви помогнал. Не се натоварвайте много физически, намерете си спокойно кътче за работа и работете сами. Мобилизирайте се и не оставайте недовършена работа. Ще уреждате документи, внимавайте да не загубите нещо. Трудно ще изпълните програмата си. Много е вероятно да ви глобят за нещо, да загубите или да не можете да отстоите права, да ви натоварят с нови задължения. Може да получите предложение за съдружие - премислете го, преди да кажете каквото и да е.

АВГУСТ:  Не се силете да работите по план. Дайте възможност на случайността да ви направи подарък. Импровизирайте. Съгласете се на среща с приятели - ако ви поканят, ако пък имате желание - отправете вие поканата. Настроението ви е повдигнато и ще има с какво да се хвалите. Тези от вас, които са свободни, ще срещнат бъдещата си половинка извън населеното място.

СЕПТЕМВРИ: Нещата ще се подреждат според вашите очаквания. Ще се срещнете с хора, с които сте загубили връзка, а приятелите ви може би ще ви свържат с много важни за в бъдеще хора. Каквото трябва да свършите, свършете го без колебание и без отлагане. Не бива да се проявявате като суетни и егоисти. Постарайте се да не се ядосвате, важно е за вас. Ако сте се подготвяли да направите някаква голяма промяна, нужна ви е повече информация. Може да се окаже, че не сте взели всички възможности предвид. От незнание може да се свържете не с когото трябва.

ОКТОМВРИ: През този месец ще се учите и на търпимост и отстъпки. Сложете край на връзки, които ви пречат. Може да развалите договор, който е станал съвсем неизгоден за вас. Съдбата ще ви помогне да се изправите и да не превивате гръб. С успех можете да се занимавате с проучвателна дейност, да търсите кредити, спонсори, идеи, информация, услуги. Ако се обърнете към точните хора, ще получите каквото искате. Някой, на когото сте направили услуги, ще се сети за вас и сам ще ви потърси, за да ви върне жеста.

НОЕМВРИ: Мнозина от вас ще включат в бизнеса си роднини или роднини ще им предложат да ги включат в техния бизнес. Във всички случаи трябва да премислите добре - роднинските фирми и общи дейности невинаги са най-доброто за везните. Ваши колеги ще се опитат отхвърлят нещо, което предлагате и подготвяте, и ще трябва да впрегнете цялото си търпение и красноречие, за да ги убедите. Ще успеете.

ДЕКЕМВРИ:Имате амбиции да задържите водещото си място и сигурно ще успеете, стига да не внасяте нещо ново в дейността си. Не пресилвайте възможностите си. Съсредоточете се върху областта, в която се чувствате най-силни.

1 коментарДобави коментар »

tertera

От tertera14.07.2014, 15:22 ч.

моя хороскоп до днес отговаря с подробности на 99 процена,очароварелно

Виж всички коментари за "Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - ВЕЗНИ".