Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - ТЕЛЕЦ

0 коментара0/5

Добави описаниеТелец: 21 април - 21 май

Отначало  на  годината планетните   аспекти ще  улесняват сбъдването  на   амбициите ви  по  отношение нарастването на финансовите  ви  ресурси. През  2014г.ще  се  наложи  да  изисквате  повече  от  другите,  но  и  вие  също  няма  да  се щадите. Прекалената  ви любознателност, която  граничи  с досадно  любопитство,  няма да  е  от  най  добрите  ви  съветници. Годината  ще  ви  изпълни  с  много оптимизъм и победи, но все  пак не бива  да  забравяте, че  от вас  се  иска  да бъдете  по  честни  и  коректни.
В края  на  годината ще  имате  възможност да правите разлика между лъжата  и истината, между несправедливостта и правдата  и по този начин ще осигурите отъпкан път напред. 

ЯНУАРИ: Ако са ви липсвали преди финанси, сега те ще ви помогнат по-бързо да завършите започнатото. Сатурн е внасял стабилитет в дома, може да сте се преместили или да сте обновили къщата си. Звездите ви провокират по какъв начин да се възползвате от щедростта на Юпитер и да подходите към финансите. Избягвайте да ги харчите на хаос. Но ще се изкушите да дадете повече пари за неща,които сте желали.

ФЕВРУАРИ: Ще имате възможност да отделите повече време на приятелствата и на това,което ви носи наслада. Предстои ви нова любов,нова работа,придобиване нови умения. Понякога ви се струва,че се носите по течението,неспособни ясно да определите целите си и стремежите си,но не е така. Не ви очаква голяма промяна в кариерата,но не пропускайте хубавите шансове,които ви предлагат звездите. Пословичният ви здрав разум и предпазливост са идеални качества,които ще помогнат да устоите позициите си и да вървите напред.

МАРТ:  През  месеца съсредоточете  вниманието си  върху работа,здравето и                           онова, което вие смятате за  най -важно. Ако сте  неангажирана семейно, ще започнете по- сериозно  да мислите за партньорство, а свободните мъже трябва да мислят сериозно за брак. Сега  е  времето да повишите квалификацията си,а получените нови  знания ще  се  отразят  позитивно  в  живота ви. Наученото, ще  ви  донесе резултати  в  бъдеще.

АПРИЛ: Внимавайте със здравето си,ако имате проблеми със сърцето,бъдете максимално предпазливи. Зимните месеци ще носят потенциална опасност от травми и простуди,а също и от вируси. Месеца ви започва с дълбок,не много приятен размисъл за финансовото ви положение. В любовта  ще  ви  върви. Този  месец  ще  имате  доста  обожатели .Изберете  си  мъж   от  зодия   Везни ,ако  сте  мъж  изберете – Овен.

МАЙ: В този месец разчитайте повече на интуицията си, особено ако сте родени през първата десетдневка на май. Ще ви се отвори много работа и няма да можете да я свършите без помощ. Тази съвместна работа може да се окаже първата крачка към едно силно и сигурно сътрудничество. Ще се чувствате безсилни, вяли, меланхолични, няма да можете да мръднете нищо от изходната му точка. Ще имате затруднения с документи, със срещи, с времето. Няма да имате добри шансове и в любовта - и там нещата ще са в застой.

ЮНИ: Този месец ще ви бъде по-леко. Човек, който винаги и за всичко досега учтиво ви е отказвал, сега ще приеме вашето предложение, дори ще покаже явна заинтересованост. Ще имате юридически затруднения. Каквото и да правите, кесията и джобовете ви ще се изпразнят, срещите ви ще се провалят, времето ви ще се пропилява по несъществени неща. По-добре си устройте приятна вечер с любимия човек. Не се изолирайте. Улеснете достъпа на хората до вас, а и вашия до тях. Не ви е полезно да се затваряте в проблемите си, каквито и да са те. Ако още работите сами, включете се в група, това ще ви помогне за известно време да се разтоварите дори емоционално.

ЮЛИ: Сложете край на всичко от миналото си, което не харесвате, и започнете отначалото на месеца. Дори да се наложи да се прави равносметка на много сериозни начинания, не се колебайте, за да съществувате като професионалисти, трябва да избистрите ситуацията около себе си. По средата на месеца ще ви върви и на пари - ще намерите кредит, ако ви е нужен, ще намерите подкрепа от колеги и спонсори от съвсем други професионални кръгове. Рекламата продължава да работи за вас. До края на месеца ще получите и предложение за допълнителна работа, която предполагам, че ще приемете. Добре е вече да направите нещо и да започнете излизането от това състояние.

АВГУСТ: В началото на месеца ще видите и ще чуете много интересни и полезни за вас неща, но не отваряйте кесията си широко. Много скоро ще ви трябват повече пари. Ще ги получите от допълнителна работа, която ще ви предложат. Някои ще  започнат с клюки, интриги ще се въртят, но не се присъединявайте към групи, в които са се обособили ваши колеги. Ще ви затрупа много работа. Ще се наложи да довършвате несвършени задачи от колеги, които внезапно трябва да заминат някъде. Това е за предпочитане за вас пред командировката. Ще се наложи да си имате работа със съд и дела. Ще приключат успешно.

СЕПТЕМВРИ: Внимавайте,каквото подпишете, ще ви обвърже неприятно и за дълго. Затова мислете, правете много добра и всестранна подготовка на всичките си срещи и договори. Огледайте всеки ред по пет пъти, ако трябва, и съберете мнението и на сътрудниците си за стойността на договорите и другите документи за подписване. Колеги ви искат помощ и вие ще им я дадете. Не прибързвайте, месецът е на загуби и рискът е слабото ви място. Контролирайте емоциите си. Колегите ще ви помогнат, ако това, което правите, е важно и срочно. Ако имате конкуренция на работното си място или неприятели, те точно сега ще надигнат глава. Не влизайте в разправии и не давайте обяснения.

ОКТОМВРИ: Професионалните ви изяви този месец ще предизвикат оценката на шефовете ви и е възможно да променят живота ви към по-добро. Ще бъде много полезно за вас да запазите спокойствието и увереността си. Не пропускайте възможностите да проведете всичките си професионални разговори и срещи. Но вие се постарайте да покажете на какво сте способни. Покажете се в цялото си великолепие и с всичките си умения. Важно е да се рекламирате. Ще ви забележат. Ще ви направят предложения за допълнителна работа, които ще ви донесат добри пари. Бъдете дипломатични и нещата около вас ще се успокоят. Ще започнат да се подреждат като че ли от само себе си. Важно условие за успеха ви е да обмисляте всяка крачка, всяко действие.

НОЕМВРИ: Не влагайте пари в непроверени и непроучени начинания, възникнали като че ли от нищото. Пазете се от спекулативни действия, има опасност да загубите много пари. Не се проявявайте като хазартен тип точно този месец. В началото на месеца  ще  трябва  да  положите  много  усилия за да  успеете. Голям късмет ще имат хора,като юристи - специално за адвокати, политически и обществени дейци, хора на изкуството. Тяхната изява ще се забележи и ще се запомни. Не бива в началото на месеца да бързате в нищо. Ако действате припряно, има опасност да объркате нещо и да не можете да го оправите в нужния срок. Обърнете внимание на здравето си.  любовта ще ви върви.

ДЕКЕМВРИ: Очаква ви добър месец,пълен с обещания. Шансът ви се усмихва. Имате възможност да реализирате успешно доста неща,които сте замисляли преди. В личен план нещата са стабилни. Инвестициите ви носят благоденствие. Успехи в социалната сфера. През месеца съдбата ви закриля от всички страни. Освен в сферата на работа е нужно да израствате и в духовно отношение. Мислите за кариера,а е време да заложите на сантименталната сфера и е време да потърсите по-сериозна връзка. В личния ми живот ви очаква радост и любов. Бъдете верни на себе си.