Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - РИБИ

0 коментара0/5

Риби: 20 февруари - 20 март

Риби: 20 февруари - 20 мартВие  сте  доста   противоречиви   характери. През  януари   всичко  ще  ви  се  отдава   с  лекота ,  ще  съумеете   с  половин  дума  да  схванете  същността   на всеки  проблем. А проблемите  през  този  месец  ще  се  окажат  предостатъчно.

През  февруари  ще  се  срещнете с  интересни  хора. Появяват  се  нови  творчески замисли. През  март   напълно  е възможно   с  конкретни  ваши  действия  да увеличите  своята популярност,  а  и  броя  на съмишлениците  и  влиятелните  си  благодетели.

Май  и   юни  вашите   житейски  програми  съществено  ще се  разширят, давайки  ви  допълнителни  възможности  и енергия. Няма  да  ви  е  лесно .  Още   повече че  до  месец август  при  вас   трябва   да  се  извърши   преминаването  от  добро  към  по- добро. Периодът  на най-голямата  лична  инициатива  за Рибите   е  през месец септември. Ако   се  занимавате с търговия или бизнес, има  опасност  от  измами  и  дори  от  големи  кражби. Ето  защо  непрекъснато   проверявайте  партньора  или  съдружника си,  правете  по  често  ревизии,  ако  искате  всичко  да  е на ред. Дните  през  октомври  и  ноември,   а  при  някои  през  декември ,  също  ще  създават   не  малко  проблеми  за всички   родени  под  знака  на  Рибите.

Много често  се стремите към  голямо  богатство, макар и парите да  нямат кой знае  какво  значение  за  вас, но  когато  ги  постигнете, често  ги  губите. Трябва  да  сте  постоянни  и да  преследвате целите си  докрай.

През  годината,  ви моля  да  внимавате  много  какво  подписвате. Доверчивостта ви  може да изиграе  лоша  шега ,  която да  ви  струва  скъпо.

За  вас   2014 г е  кармична  година   и затова  добре  си  спомнете  хора,  които  сте  огорчили  без  да  има  защо, а всъщност те са били ваши мъдри съветници. Направете  нещо  за  тях. Пазете се от обири  и  измами. Финансовото ви положение ще е доста колебливо, но през  годината ще имате  условия  за  стабилизация , всичко  зависи  от вас. Вие  сте  от  хората  които  не могат  да  стоят на  едно  място. Бих  ви  препоръчала  при  по-големи  загуби,  да  не  изпадате  в гняв   или  в  паника , защото  по  този  начин ще усложните  ситуацията в дейността си.

ЯНУАРИ: През месеца е по-добре да не залагате толкова много на динамиката. По-удачен вариант е планирането и отличната информираност. Стремете се да бъдете по-гъвкави и да уважавате авторитетите, с които сте заобиколени. Мобилизирайте способностите си на дипломат. Именно настоящия месец е подходящият момент да използвате въображението и идеализма си, защото така ще черпите множество идеи, които могат да ви донесат много плюсове не само в материален, но и в професионален план. Не си позволявайте непостоянство в сърдечните дела.

ФЕВРУАРИ: Имате шансове да увеличите броя на постигнатите цели благодарение на умението ви да изпълнявате добре задълженията си, дори и да работите няколко неща едновременно. В любовта ще разполагате с подкрепата на интимната си половинка. Ще имате пълната подкрепа на звездите, ако не си позволявате лукса да сте нетолерантни към колегите и партньорите, с които работите в тясно сътрудничество. Не се отказвайте да преследвате мечтите си. Наложително да следвате строга дисциплина на работното си място и да намалите значително харчовете си в материалната сфера.

МАРТ: През този месец, като че ли ще сте по-затворени от всякога. Най-добре ще е да се предпазвате от изводи, които могат да развалят едно добро приятелство. Не е изключено част от вас да обмислят сериозната крачка да променят местоживеенето си. Необходимо да не се натоварвате с непосилни отговорности. Единствено от вас ще се очаква да изпълнявате съвестно рутинните си служебни задължения. Финансовото ви състояние ще се съхрани стабилно.

АПРИЛ: През месеца се опитайте да вложите цялата си енергия за постигане на начинанията си в професионалната сфера. Не се колебайте да се заобиколите с предани колеги и делови партньори. Ще се нуждаете от положителната оценка от страна на близките ви. Използвайте отличната си памет, тъй като тя ще ви помогне да откриете добър начин за справяне със задълженията, които по никакъв начин не търпят отлагане във времето. Нови приятели ще влезнат в обкръжението ви, което ще ви даде възможност да обогатите контактите си.

МАЙ: Този месец се опитайте да забавите темпото на работа, като в същото време се опитате да увеличите личните и професионалните си контакти. Ще имате желанието на разширите своята професионална квалификация или да получите допълнително образование, което да се окаже от изключителна важност за вас в бъдеще време. Ще ви се наложи да взимате решения, които могат да се окажат един изключително тежък избор за вас. Като правило почти всички от знака ще успяват в което и да било започнато начинание. Не е изключено да бъдете изненадани от някои решения, взети от интимната ви половинка, което може да доведе и до възникването на сериозни разногласия помежду ви.

ЮНИ: Мнозина от вас ще проявяват непостоянство в чувствата си. Наложително е да осъзнаете, че колкото по-спокойно действате, толкова е по-малка вероятността да имате съществени затруднения в една или друга посока. Не се доверявайте сляпо на колеги и малко познати за вас особи. Заложете на традиционализма в тази насока, като се съветвате с неколцина верни приятели и колеги, които и друг път са показвали лоялност към вас. Стремете се да се подготвите за усилена работа. Пазете се от интригантите на работното си място.

ЮЛИ: Мнозина от родените под този зодиакален знак ще притежават ентусиазъм, който ще действа буквално заразяващо на всички, които се намират около вас в професионалната сфера. Не прекалявайте с натоварването на работното си място, защото едва ли ще съумеете да намерите достатъчно време за отдих. Не допускайте колебание при започването на нови делови проекти, защото липсата на сигурност може да отдалечи от вас клиенти, колеги и високопоставени особи. Месецът е благоприятен за предприемчивите и за тези, които умеят да рискуват. Единствено е наложително да внимавате, ако работите със сметки и пари.

АВГУСТ: Не правете мащабни планове и не изпадайте в мечтания. Вървете към целите си стъпка по стъпка. Ще се нуждаете от стратегия в дългосрочен план. Избягвайте еднообразието и монотонността на ежедневието си. Ще имате възможност да се изявите във всички житейски посоки, което ще ви даде и вътрешно усещане за удовлетворение. Не ви съветвам да предприемате сериозни финансови рискове. Стремете се да отделяте достатъчно време за приятелите си. Работоспособността ви ще е завишена, но енергийният ви потенциал ще е понижен. Опитайте се да бъдете по-открити, когато става въпрос за чувствата ви към интимната половинка.

СЕПТЕМВРИ: Ще се чувствате сякаш сте в свои води, когато става въпрос за организиране на работа, но също така и когато трябва да се веселите с близки, приятели или партньора в любовта. Възможно е да успеете да съчетаете работа и почивка. Възможно е да се наложи да използвате своя авторитет, ако искате мащабните ви делови инициативи да се осъществят според вкуса и изискванията ви. Не губете куража си, дори и когато срещате трудности и изпитвате известни колебания. Не пренебрегвайте контактите си в обществената сфера. Част от вас ще имат стремежа да се докажат, че могат да бъдат превъзходни изпълнители, организатори, но също така и ръководители. В любовта късметът ще ви съпътства, тъй като ще се радвате на разбирателство с интимната си половинка.

ОКТОМВРИ:Ще имате възможност да грабнете шанс в деловата сфера буквално под носа на другите, но това може да породи клюки по ваш адрес. Не се страхувайте от нарастващата конкуренция в деловата сфера, защото тя ще ви действа като основен градивен елемент. Устойчивостта ви в професионален план ще е повече от завидна. Ще можете с лекота да започвате и приключвате буквално с всичко, с което се захванете. Нищо няма да е в състояние да ви спре от предначертаните ви планове.

НОЕМВРИ: През месеца у вас ще се съчетават амбиции и артистичност и това твърде често ще ви води до неочаквани на пръв поглед успехи. Без никакви проблеми ще надхвърляте средното ниво, но дали ще направите повече, зависи единствено от вас. Съществува реална опасност да оставите добрите възможности да преминат покрай вас, ако послушате интуицията си, която ще ви подлъгва, че всичко ще завърши добре. Към края на месеца любовта ще ви подскаже, че трябва да й отделите повече време. Вашата откритост и благородство ще предизвикват и ответното доверие от хората.

ДЕКЕМВРИ: Твърде възможно е изказаното от вас мнение на работното място да не бъде възприето по желания от вас начин. Стремете се, ако възникне някакво недоразумение, да туширате напрежението чрез дипломатичност и чар. Стремете се да не изневерявате на себе си, когато става въпрос за отстояването на личните ви интереси. Ще се радвате на завидно покачване на приходите си. Лесно ще печелите благоразположението на заобикалящите ви, тъй като никой няма да е в състояние да устои на чара и обаянието ви. Стремете се да реагирате според обстоятелствата в професионалната сфера, ако искате да сте поставени в добра позиция, както на работното си място, така и в материален план. Не пренебрегвайте необходимостта на интимната половинка да е близко до вас, защото поведението ви може да бъде изтълкувано по неправилен начин.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - РИБИ".