Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - ОВЕН

3 коментара0/5

Добави описаниеОвен: 21 март – 21 април

Годината  изисква  от  вас разум, хармония и донякъде  духовност. Трудно  ще  отстъпите  позициите  на  когото  и  да е. Ще  се  радвате на  доста  голяма  покупка и на възможности за силни  служебни  изяви.

Овените  ще  се  почувстват  как  една  огромна  вълна  на  успеха се приближава  към  тях.

През  годината  по  различно време  от  две различни  страни  ще ви бъдат направени  две предложение  за  работа. Преценявайте  нещата  с  разума  си  защото може  да  бъдете  подведени. Обичате  свободата и независимостта, води  ви  любопитство  към  света. Доста  от вас ще  пътуват  из страната  и  навън.        

ЯНУАРИ: Връщате се  към  обичаният начин  на  живот. Постигате  успех  с  издръжливост и  решителност. Избягвайте рисковете,  особено в дребните  и  ежедневни  дела. Финансовите  ви постъпления са  добри,  но  периодът не  е  благоприятен за  вземане на  кредит- направете  го в  август. Харчете  разумно , не  отлагайте  заплащания. Преследвайте целите  си  в професионален план, но  бъдете  внимателни.

ФЕВРУАРИ: Моментът е подходящ за общуване и установяване на нови отношения. Ангажиментите ще изискват от вас доста усилия. Не позволявайте на некомпетентни хора да се намесват във вашите работи. Колеги могат да ви оставят в пълно неведение по предстоящи промени и да се окажете напълно неподготвени .Благоприятни знаци за контакти са: Лъв, Стрелец, Близнаци и др. Планетите ви закрилят напълно начело с щастливия Юпитер. В любовта,финансите и професията постигате най-доброто.
Планетите са на ваша страна,затова действайте по-смело без да се замисляте. Вашият огнен знак е подвластен на Марс и ви дарява със силен характер и воля за успех. Работата за вас ще се превърне този месец в част от живота.

МАРТ: При част от вас пътуванията ще са неразделна част от професионалната ви заетост. Ще ви възлагат проекти,свързани с дълги командировки. Подбирайте партньорите си и не се ангажирайте с чужди отговорности, за да избегнете загуба на пари и време. Ще се радвате на щастлива връзка и навярно ще получите скъп сюрприз. Мислете преди всичко за себе си,не трупайте напрежението на сърцето си. Предстои ви доста емоционален и динамичен месец,в който можете да очаквате приливи от щастие,късмет и пари. Планетите ви подтикват към лична промяна,но накъде ще насочите енергията си,зависи от вас. Реализирайте мечтите си - не е невъзможно.

АПРИЛ: Виждате се със стари приятели,имате възможност да откриете и своята половинка. Радвате се на обич,тръпката на споделената любов ви прави щастливи. Необвързаните в брачен съюз,сега е периодът когато могат да се влюбят и от пръв поглед. Във втората половина на месеца цари разбирателство,привличате околните. Предприемайте пътувания,започването на краткотраен курс,за опресняване на знания ще ви изтласка напред в професионална реализация. Умората може да навреди на здравето,което означава,че ако самите не се погрижете за отдиха си, не разчитайте друг да го свърши.

МАЙ: Периодът е благоприятен за командировки и за решаване на правни въпроси. Заобиколени сте от приятели и любими хора. Напредъкът в работата не пречи на бурния ви сантиментален живот. Предстои ви любов и задълбочаване на отношенията. Все по-често искате да сте сред природата на чист въздух. Това не само ви разтоварва,но ви изпълва с жизненост и енергия. Избягвайте рисковите начинания,заложете на проверени факти и реално осъществими сделки, за да не хабите енергията си напразно в търсене на невъзможното. Не е препоръчително да давате пари назаем,както и вие самите да вземате кредит.

ЮНИ: Успешни контакти с противоположния пол ще ви направят по-смели и уверени. Във върхова форма сте. Кариерата ви е във възход. Сега е периодът да поискате служебно повишение или коригиране на заплатата. Поставете на преден план собствените чувства и интереси и не правете компромиси. В дома искате да сложите малко ред в бъркотията. Изпитвате желание да разчистите ненужните вещи,а заедно с генералния ремонт на жилището сякаш се пречиствате и вие. Желаете да започнете курс,специализация,да вземете успешно изпити. Всичко това ще се отрази благотворно в личен и професионален план.

ЮЛИ: Очарователни и привлекателни,вие притегляте към себе си късмет,любов и приятели. Ще имате втори шанс да изгладите взаимни отношения,да се сдобрите с любимия човек. Да направите компромис в името на добрата връзка. Не бива да проявявате капризи. Забавянето на деловите и финансови отношения не означава винаги безперспективност. Към края на месеца ще имате доста пътувания,свързани с обществени дейности или решаване на интимни връзки. Периодът е изпълнен с множество запознанства,професионални контакти и ви носят позитиви и напредък.

АВГУСТ: Планетите ви подкрепят и можете да получите награда или признание. Месецът ще преминава спокойно за вас,макар че някои от представителите на знака го посрещат разтревожени от проблемите,които им предстои да решават. Добър съвет ще ви даде приятел. Повечето от вас ще имат финансови придобивки и успех в службата. Заобиколени сте от приятели и любими хора. Напредъкът в работата не пречи на бурния ви сантиментален живот. Периодът е благоприятен до средата на месеца за печалби,инвестиции и покупки за дома.

СЕПТЕМВРИ: Пътуванията са неизменна част от плановете ви ,за щастие без проблеми и неизпълнени желания. Планетите ще ви закрилят при доста ваши начинания. Ще искате да промените доста неща в живота си,но няма да знае кое точно да започнете. Родените в началото на знака,най-силно ще усетят атмосферата на свобода и енергия около себе си,което ще ги направи по-креативни и напористи. Сваляте постепенно оковите, които са ви задържали и откривате нови пътища за реализация.

ОКТОМВРИ: Бъдете много предпазливи. Възможни са съвети от неискрени приятели или измама в интимните отношения. Ако успеете да използвате възможностите,които ви се предлагат ще постигнете голямо удовлетворение. Пазете се от настинки. Що се отнася до кариерата ви,още веднъж помислете дали не си поставят нереалистични цели. Средата на месеца е изпълнена с много забавления,романтика и удоволствие. Навлизате в един нов и много емоционален период в живота. Периодът е стабилен във финансово отношение.

НОЕМВРИ: Нови приходи ще ви закрепят финансите. Не избързвайте и не действайте необмислено. Ако имате възможност най-добре посветете този месец на почивка и приятни занимания. Членовете на семейството ще се отнасят предано към вас,но вие трябва да контролирате своята дейност,както и тенденцията ви към експанзивност. Пътуване, пари, радости. Пред вас е един месец изпълнен с позитивни емоции. Връщате се и давате нов живот на изоставените дейности,доизглаждате и доизпипвате детайлите. Дайте си заслужена почивка,като може да прекарате ваканцията извън страната.

ДЕКЕМВРИ: Внимавайте!Необичайно интимно събитие около 15-и ще наруши рутинното ви ежедневие. Твърде възможно е светски ангажимент да ви донесе приятна изненада. Близки членове на семейството ви ще се заинтересуват неочаквано от вашите научни и творчески планове. Късметът ви преследва в личния живот. Идеални и сантиментални взаимоотношения очакват влюбените двойки,а необвързаните също няма да са самотни. Романтични изживявания,разговори с обичащия човек,срещи и любовни трепети. Внимавайте със здравето,защото изтощението и недоспиването си казват своето. Починете си и не отнемайте от личното си време за не до там важни неща.