Хороскоп за 2014 на Калина Трендафилова - КОЗИРОГ

0 коментара0/5

Добави описаниеКозирог: 22 декември - 20 януари

Голяма   част  от вас  през  годината  няма   да  успят  да  владеят   нещата - козовете   са  в  ръцете  на  други  играчи. Събирайте   информация  и  се  пригответе да  се  обърнете  към  тази  страна  на  живота,  която  в  даден момент е  по  важна  от  всичко. Интензивното  планетно   влияние,  свързано  с  вашият  знак не  се  наблюдава.
Звездите  изискват  от  вас максимална  дипломатичност,  по -добре е  да  не  градите  грандиозни  планове, но  бъдете  активни  и  не  се  поддавайте  на  умората.

През  януари   ще  получите  много  добра информация,  която  ще  ви  помогне  да  задействате  вашите  планове. Превърнете   прямотата   си  в  дипломатичност.
Вие  сте със  силен   и устойчив   характер, умеете  да  улавяте  момента,  притежавате  решителност  и  можете  да  постигнете   вашите   творчески  и  делови  успехи.

Повечето  от  вас  са   в  състояние  да  работят  на  няколко  места  едновременно. Разбира  се през  2014  -а   бих  ви  посъветвала, те  да  са   близки  до  вашата   основна  професия. В  никакъв  случай  през  март  и  април не бива  да  изпускате  добрите  шансове,   свързани  с  вашата  работа, особено  ако сте  родени на 5,  11,  18  януари и  на   23,  29  декември. Очаквайте  материален израз  на успеха си.

Козирози,  ако  искате  през  годината  да  се  радвате на просперитет,  възползвайте   се  от  всички  възможности,  които  съдбата  ще  ви  поднесе.

Понякога  сте  бунтовници,  възставате   срещу   несправедливостите,  ядосвате  се  на  забележки, но все пак  се   вслушвайте  в критиките  към вас,  особено  през  май  и  юни, а  за  някои  през  септември. Обърнете  внимание  на  младите  хора  около  себе  си, дайте  им  път  и  ги  подкрепете. Доста от  зодията, ще  имат  възможност за  промяна  на    офис  или  на  дома  си. През  тази  година  очаквайте   промени  в  деловата  ви  дейност,  които  ще  наложат  да разширявате  знанията  си,  за  да  се  сравните  с  новото,  което  ви  престои. Много  от  вас  ще  обърнат  поглед  към  чужбина,   но  и  затова   ще  се  иска  подготовка,  преди  да  вземете  решение,   изчистете  си  всички  сметки.

Възможно  е  да  имате  желанието  да се сдобиете   с  наследник,    но  вашата  половинка  да  не  е  на  същата  вълна .Опитайте  се  да намирате сходни    интереси, които  ви  обединяват    и  да   промените  представите  си, ако  се  разминавате  в  някоя  посока.

ЯНУАРИ: Някои от вас, козирози, ще трябва да скъсат със старото, преди да започнат нещо ново. Проблемът ви е в това, че преди да сте приключили със старото се отваря нещо ново, а двете неща няма да се помирят едно с друго. Проектирате много силно и задълбочено съдружие, но не познавате достатъчно бъдещия си партньор и това може да ви изиграе лоша шега в даден момент. Приказките за пари са общи и трябва да искате навлизане в подробности. Не разчитайте на убедителността си, защото тя в случая няма да ви помогне. Трябва да сте внимателни при провеждането на неочаквани делови разговори, защото може да се наложи да защитавате тези, които не са ваши и не споделят с ентусиазъм.

ФЕВРУАРИ:Представителите на зодията, които се занимават с търговия, ще имат значителни печалби. Внимателно ги вложете още с получаването, защото има опасност да ги похарчите за несъществени неща. Подготвяте благотворителна изява, но се пазете от излишна показност, тя няма да ви донесе нищо хубаво. Ще ви обземе рутина и няма да ви се импровизира. Налага се да направите нови срещи, които са свързани с делово предложение, но нещо няма да ви върви нито в разговорите, нито в поканите за срещи. Плановете ви не са неизпълними. Поговорете с професионалисти, със специалисти във финансовата и юридическата област. Опитайте се да погледнете на работата си от друг ъгъл. Докато нещата се подредят в главата ви, заемете се с неотложните си задачи.

МАРТ:  Представителите на знака да имат търпение и да подготвят някои наложителни промени, които ще им отнемат време. Очертават се възможности за много стабилно партньорство с човек, известен и опитен във вашите бизнес среди. Внимавайте в приказките си. Чувствате се освободени и не прекалявайте с критиките. Самочувствието ви расте, езикът ви става остър и има опасност да нараните някого, на когото държите. Сами ще си създадете напрежение в личния си живот. Появяват се шансове в бизнеса ви, особено за тези, заети с изкуството или издателската дейност. Ако усещате дори частица неувереност, потърсете помощта на юристи по въпрос, който е свързан с нови инвестиции.

АПРИЛ: Много от вас, особено тези родени в началото и в края на зодиакалния период, като че ли ще преминат в друго измерение. Особено родените през януари ще усетят, че трудните дни за тях отминават. Ще се решат проблеми в работата ви, вие сами много ще си помогнете с разумни ходове. На родените под знака на Козирога ще се наложи много усилено да решават проблемите, свързани с бита. Налага се да не отлагате започнати ремонти, освен това и да ускорите провеждането на новите ви планове около подобряването на бита ви. Очаквайте добри предложения за работа или за разширяване на бизнеса ви, или за вашето лично участие в съвсем различни професионални посоки. Природната ви интелигентност ще ви помогне да се ориентирате бързо,а вашата добросъвестност ще ви гарантира успеха.

МАЙ:  През този месец ще започнете важна промяна в дома си или нова връзка. Ако намерите време да проучите това, което ви интересува, ще намерите и най-добрия начин да се "враснете" в променящата се ситуация. В разговор с конкурент ще разберете, че не бива да правите компромиси. Месецът е подходящ да разберете кого обичате, на кого се доверявате, накъде сте тръгнали и с кого ще извървите този път. Сега само подготвяйте нещата, трябва да сте добри организатори, за да направите решителната крачка. Възможни са неочаквани обрати и трябва да сте готови за всичко. Някаква промяна идва за вас, очаквайте съобщения, предложения, изненади, покани. Дори може някой, неочаквано да ви се обясни в любов. Тези от вас, които са със стабилна връзка и отлагат следващата крачка, месецът е много подходящ да поискат ръката на любимия човек.

ЮНИ:Разбирате, че нещо около вас не е наред и трябва да си изясните какво става. Не проявявайте подозрителност. Не всички, които са около вас, ви мамят, а и не става дума за измама. Може би дори вашите близки и приятели ви пазят от неприятни инциденти. Не бива да обръщате внимание на молби, които според вас не заслужават внимание. Не си губете времето със загубени каузи. Първата половина на месеца ще премине под знака на много и разнообразни ангажименти. След това ще ви се наложи да се занимавате с роднини, които ще ви нападнат с предложения и приказки. Не допускайте конфликти.

ЮЛИ:  Много неприятен разговор ще ви разстрои. Поводът ще бъде делови, но полека нещата ще се прехвърлят и на доста лична основа. Приятелско предателство ще започне да прозира зад думите на съвършено чужд и случаен събеседник. Трябва да отхвърлите натрупана и поизостанала работа. Това ще ви напрегне. Не ви е по сърце да се затваряте в офис и да се ровите в книжа, но ще трябва да сложите в ред документацията си. Старайте се да не спорите и да не влизате в конфликти. Ако водите дело, има опасност да го загубите, особено ако се отнася до лични финансови средства или имот. Независимо дали го искате или не, ще присъствате на среща, която ще се окаже много важна за вас. Огледайте се.

АВГУСТ:  Очаква ви много натоварен делови месец. Действате с увереност, имате размаха на големите си намерения и ще можете да ги осъществите. Ще повишите самочувствието си, защото ще чуете оценки, които отдавна очаквате. Всичко през този месец ще ви помага. Ако не се чувствате добре, вие самите ще си поставите вярната диагноза и ще потърсите помощ. Това са психологически бариери преди всичко, които имат соматична проява. Месецът ви ще започне с борба, която ще завърши с бърза победа, за нещо, което е важно за бизнеса и мнозина преди вас не са могли да осигурят. Ще почувствате промяна. Не пренебрегвайте дреболиите в работата си.

СЕПТЕМВРИ:  В неприятен разговор някой ще се опита да омаловажи уменията и познанията ви. Този разговор не бива да ви притеснява, още повече че имате възможности да решите всичко, изправило се пред вас във ваша полза. Имате силите да се преборите с конкуренцията. При семейните ще има разногласия по повод бъдещето им в бизнеса. Ще са продиктувани от чисто паричните затруднения, пред които сте изправени. Това е временно. Доближавате се до една голяма реализация в професията си. Ще почувствате удовлетворение и ще предприемете най-точните ходове. Семейните ще имат грижа с дете, с общи усилия ще се справите.

ОКТОМВРИ: Виждате бъдещето на нещо, което сте започнали съвместно със партньори преди време. Добивате повече увереност в добрите перспективи на начинанието си. Месецът е изпълнен с нови запознанства. Тези контакти крият обещания за бъдещето. Покажете любовта си. Вие сте невероятно активни и работоспособни. Сделка, сключена този месец, ще се осребри сравнително бързо и както сте я замислили. Постарайте се да завършите сериозните си ангажименти .

НОЕМВРИ: Месецът за голяма част от представителите са знака ще е сравнително успешен. Ако ви се налага да правите покупка или продажба, тя ще е добра и ще ви задоволи напълно. Ще имате успех в дела за имоти, за наследства, за добиване на права. Избягвайте рискови компании и срещи, претегляйте всяка дума и жест. Неочаквано изплуват доста недовършени неща и отложени задължения и се налага бързо да се заемете с тях, ако искате да не провалите. Затова не допускайте рискове, не се лакомете за бързи пари и лесни печалби. Ще преодолеете лесно всички неприятности, набрали сте инерция и сте узрели за завършването на важен проект. Тези, които се занимават със строителство, ще завършат сложен обект и ще са изключително свободни и удовлетворени.

ДЕКЕМВРИ: През този месец приемете колективните решения, не странете от колегите и от семейството си. Бъдете там, където се иска от вас да бъдете, положете грижите, за които ви молят. Балансирайте отношенията си с близките. Почнете почистването и промените в дома си. На работното си място контролирайте емоциите си. Някой се сеща за вас. Това е много благоприятен момент да си върнете старо приятелство, да стопите ледове, да се обърнете с лице към хора, с които напоследък се разминавате. Доверете се на интуицията си и го направете. Ще се нормализират и отношенията ви със съдружника. Отделете повече внимание на близките си. Не отклонявайте проблеми.