Годишен хороскоп за 2017: РИБИ

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: РИБИ
 © Сн.: iStock.com

Ще започнете реализация на много от дългосрочните си планове и идеи. Предстои и удовлетворение на голяма част от личните ви и материални нужди. Но е възможен и период, в който да ви липсва всякакво вдъхновение. С напредването на годината съвестта и ценностите ви могат да бъдат поставени на изпитание. Поддържайте близък контакт с хората около вас, онези, които са ви на сърце. Общуването ще ви помага много в трудни моменти.

ЛЮБОВ

Като цяло се очертава добра година за любовния ви живот. Ще разбирате много по-добре партньора и взаимоотношенията с околните. Магията на любовта ще управлява емоционалната ви природа. Избягвайте големите грешки и вместо това работете за подобряване на хармонията във връзката си. Ако сте сами, ще се радвате на много социални мероприятия, който ще ви срещнат със сериозен партньор. Ако сте обвързани, ще се радвате на по-открити разговори с любимия и ще изгладите различията помежду ви.

ПАРИ

Сякаш всичко, до което се докосвате през 2017 г., ще се превръща в злато. Което означава, че всичките ви копнежи ще станат реалност. Може да се появи някаква временна финансова нестабилност, но нищо важно, за което да се притеснявате. Проектите ви ще бъдат добре възнаградени. Не се подвеждайте в доверието си към околните, когато става дума за пари.

РАБОТА

Професионалните ви умения ще бъдат подложени на изпитание, но би трябвало да излезете невредими от ситуацията. Възможно е обаче да започнете да събирате плодовете от усърдния си труд под формата на бонуси и повишения. Ще получите така желаното признание, за което копнеете от известно време. Но обърнете внимание на „ситния шрифт”. Екипната работа ще е във ваша полза – както за професионалните, така и за личните амбиции. Може да се появят възможности за подобряване на квалификацията ви.

ЗДРАВЕ

Ще получите нов прилив на енергия. Общият ви метаболизъм ще стигне нови висини и ще подобрите здравословното си състояние. Възможни са някакви храносмилателни и нервни смущения, но ще се възстановите мигновено. Сега е моментът да вземете важни решения по отношения на хранителния си и тренировъчен режим.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: РИБИ".