Годишен хороскоп за 2017: ОВЕН

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: ОВЕН
 © Сн.: iStock.com

Годината ще е по-спокойна, отколкото можете да си представите. Период за огромни възможности и стремглаво развитие. Много ситуации изискват действия от ваша страна. Внимавайте импулсивните ви действия да не рефлектират върху вас. Благоприятни взаимоотношения с хората във всички аспекти.

ЛЮБОВ

2017 г. ви обещава цялостно щастие и удовлетворение в любовния живот. Внимавайте да не прекалявате в проявата на чувства към партньора. Бъдете естествени и показвайте истинското си аз. Възможно е да се появят стари познати, които ще разпалят стари чувства. Но се пазете от капани. Приятели ще се притекат на помощ, когато имате най-голяма нужда от съвет.

Ако все още сте сами, още в началото на годината ще усетите самотата си като непоносима. Страдате от липса на нежност и внимание и трудно овладявате това душевно състояние. Готови сте да срещнете голямата любов и затова разширявате кръга на познатите си.

ПАРИ

Изглежда финансите няма да са от голямо значение за вас в този период. Но това не означава, че трябва да сте неразумни. Усърдната ви работа от миналата година ще бъде възнаградена и материалните грижи ще останат на заден план.

В средата на годината може да спечелите от лотарията, да получите наследство или да уредите други законови отношения. Което означава, че трябва да управлявате по-добре състоянието си. Намалете разходите, тъй като това може да се отрази на бъдещето ви.

РАБОТА

Предстоят промени и развитие в професионалната сфера. Отварят се нови пътища или поле за изява, включително за артистичните ви копнежи и за допълнителни доходи. Покажете таланта си на света. Но за по-добри резултати се очакват повече работа и усилия. Сега трябва да сеете, а не да жънете. Подобренията няма да спират, но се уверявайте, че сте напълно удовлетворени психически.

ЗДРАВЕ

През 2017 г. ще се радвате на страхотно здраве и жизненост. Ограничавайте влиянието на чуждите тревоги и проблеми върху себе си, тъй като може да си навредите сериозно, и то в дългосрочен план. Оставете чувствата и емоциите за известно време на заден план. Не изразходвайте цялата си енергия. Избягвайте преяждането и изпълнявайте лекарските препоръки. Бъдете готови да се отпускате и медитирате, когато напрежението ви завладее.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: ОВЕН".