Годишен хороскоп за 2017: ЛЪВ

0 коментара0/5

Годишен хороскоп за 2017: ЛЪВ
 © Сн.: iStock.com

През 2017 г. виждате живота в нова светлина, а приоритетите ви се разнообразяват. Разполагате с повече време за почивка и обновление в сравнение с предишната година. Но трябва да упражнявате много толерантност. Очакват ви много спокойствие и материални облаги, така че ще можете да се изявявате в обществената и благотворителната сфери с лекота.

ЛЮБОВ

Вратите на любовния ви живот са широко отворени тази година. Нещата в сферата се стабилизират и настъпва пълна трансформация в интимната връзка. Получавате по-голяма възможност да изразите по-разумно отношението си към партньора – идеалният момент да заявите чувствата и копнежите си към него. Професионалният ви живот ще попречи на любовния. Уверете се, че поддържате баланс между двете. Не крийте нищо от партньора си, а края на годината ви очаква повече нежност в отношенията. 

Ако сте сами, определяща роля за събитията в живота ви има вашата рождена дата. От една страна може да изпитате нужда да се изолирате от другите и да обърнете по-голямо внимание на самите себе си. Няма да търсите нови контакти на всяка цена, самотата ви харесва. Някои ще преценят живота ви като прекалено тъжен и монотонен. Намирате сили и хармония в други източници, а не в любовта. От друга страна е възможно да ви тласка напред желанието за траен любовен ангажимент. Чувствате се готови за това въпреки болезнения ви скорошен опит.

ПАРИ

Финансовото ви положени ще стигне нови висоти. В позиция сте да спестите повече за бъдещето и разполагате с повече свобода за материални богатства. Можете да получите по-голямо удовлетворение от благотворителна дейност, защото разполагате със  средства. Спестявайте за черни дни и стабилизирайте финансовото си бъдеще. Поддържайте баланс между приходите и разходите.

РАБОТА

По-активна година в професионално отношение. Интелектът, разумът и креативността ви издигат до ново равнище на изява. По-приятелски настроени сте към колегите и висшестоящите, което позволява мир и хармония на работното място. Към края на годината ще получите признание за усилията и трудолюбието си. Останалите в екипа може също да се възползват от помощта ви. Но в никакъв случай не се се поддавайте на изкушението за финансови и йерархични изгоди.

ЗДРАВЕ

2017 г. е по-оптимистична по отношение на физическото ви и психическо състояние. Излъчвате много позитивна енергия и сте активни на всички фронтове. Не променяйте рязко хранителния си режим, съня и тренировките. Не се вглъбявайте прекалено в нищо. Необходимо е търпение, когато става дума за здравни въпроси. Избягвайте преяждането и приемайте въглехидрати и мазнини, когато се налага. Отпуснете се, медитирайте и когато се налага – взимайте почивка от работата.
 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Годишен хороскоп за 2017: ЛЪВ".